Sökfunktion

Kyrktorgets symbol markerar de platser som finns i det område du befinner dig. Klicka på en plats för att se namn och få mer information. Under kartan visas ett slumpmässigt urval av församlingar med bild och namn från samma område som kartan visar. 

För att kunna rulla eller zooma kartan klickar du på Ctrl samtidigt som du klickar med musen på kartan. Därefter kan du zooma eller flytta kartan med hjälp av musen. 

Du kan också söka genom att skriva till exempel ort eller namn på en kyrka i sökfältet nedanför "Jag letar efter:" och klicka på Enter på tangentbordet. På kartan visas nu sökresultatet och under kartan visas hela eller delar av sökresultatet. 

Du kan göra din sökning ännu mer specifik genom att kryssa för någon av de verksamheter som syns under sökfältet. Du kan till exempel kryssa för Söndagsskola. Då visas församlingar som fyllt i att de har söndagsskola.

Platser kan vara kyrkor, kapell, församlingshem, expeditioner och kanslibyggnader, missionshus, sommarhem, lägergårdar, kristna campingar och gårdar, second hand-affärer och annan kristen verksamhet.