Beroendevård på kristen grund

LP-VERKSAMHETEN

 

LP-verksamheten har ett omfattande arbete med beroendevård på flera olika sätt. Vi vill möta människor med beroendeproblematik och erbjuda en väg ur beroende, till en nystart i livet och bjuda in till en nykter gemenskap.

Vi är många som bryr oss – välkommen till LP!

LP CENTER

Välkommen till närmaste Socialt Center! Vi finns på cirka 75 platser runt om i hela Sverige. Du erbjuds gemenskap, samtalsstöd och motivation att förändra din livssituation.

Ge en gåva

Vill du skänka en gåva till LP-verksamheten? Det kan du göra på flera olika sätt, klicka vidare på läs mer för att hitta det sätt som passar dig bäst.

Kontakta oss

Vill du kontakta oss? Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare. Huvudkontoret ligger i Alvik, Stockholm, men vi finns över hela landet.

Behöver du hjälp ur ditt beroende?

Välkommen till Torpahemmet! Läs mer om vårt behandlingshem här.

MISSA INTE

SOMMARKONFERENSER 2024

Nu är datum och anmälan öppen för årets sommarkonferenser för LP-verksamheten förutom till Arjeplog som öppnar sin anmälan 1 maj.

VÄRVNINGSKAMPANJ 2024

Nu kan ditt LP-arbete få 10 000 kronor! Var med i årets värvningskampanj för att göra skillnad för både andra och LP-verksamheten i din stad. 

LP FÄLT / GåUtNu

LP vill tillsammans med församlingar nå fler människor med evangeliet. Många människor i vår verksamhet har fått möta upprättelse, hopp och kärlek genom att få ta emot Jesus i sitt liv och på så sätt fått en nystart.

NÄTVERK FÖR FAMILJEHEM OCH KONTAKTFAMILJER

”Jag vill bara åka hem, men jag har inget hem att åka till.” Det sade en tonårstjej som placerats på HVB-boende och det sammanfattar varför LP och Pingst satsar på familjehem och kontaktfamiljer. Tänk om det fanns hem för alla som behöver!

BEHANDLINGSHEM

Torpahemmet bedriver vård och behandling för vuxna människor med beroendeproblematik. Hemmet består av en kvinnoavdelning och en mansavdelning och det finns totalt 22 platser. Hemmet ligger i Viebäck utanför Nässjö, mitt i naturen med närhet till fiskesjöar och strövområden.

AVHOPPARVERKSAMHET

LP Exodus är en del av LP- verksamheten som riktar sig till män och kvinnor som vill lämna kriminella gäng och en kriminell livsstil men som behöver hjälp och stöd för att göra det. Vill du veta mer eller ha hjälp att lämna så hör gärna av dig till oss antingen via mejl eller telefon.

Aktuellt

Kalender

april 2024
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Se alla evenemang