BIBELSTUDIUM

Varmt välkomna att vara med på nästa bibelstudium i kyrkan. Bibelstudiet leds av Henrik Hübinette. Vi träffas tisdag den 23/4. Det blir en kväll där vi får fördjupa oss i Bibeln tillsammans. Efter föredraget fikar vi och samtalar kring dagens ämne.

HJÄRTA FÖR FÖRSAMLINGEN

På söndag den 7/4 klockan 17.00 är det dags för nästa Hjärta för församlingen. Det blir en härlig kväll med god gemenskap, samtal och ”Pizza och prat”.

Fokus kommer att vara på hur vi som församling ser framåt. Hur ser ritningen ut för vår kommande år? Hur är vi en församling ”utan väggar”? Kom, ta med dig familjen, bönegruppen, rådet eller vännen och så sätter vi gemensamt tonen för detta år.
Vi tar med oss tankarna från förra hjärta för församlingen och årsmötet och så ”ritar” vi tillsammans. Råden kommer sedan få i uppdrag att se vad vi ska förverkliga av de tankar som framkommer – dvs hitta ett hur, var, när och vem/vilka. Visst prioriterar du att komma? Vi äter pizza och det finns aktiviteter för barnen.
Varmt välkommen att vara med!

PÅSKENS SAMLINGAR

Påsken närmar sig då vi firar den viktigaste stunden i mänsklighetens historia. Vi får fästa blicken på Jesus Kristus, hans offer av sig själv på korset och hans uppståndelse vilket innebar en seger över synden och döden.
Varmt välkomna att besöka våra gudstjänster!